Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

HR-specialist sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu en driven HR-specialist med inriktning mot utbildning som vill vara med och utveckla Göteborgs Spårvägar. I denna roll kommer du att arbeta med framtagande och genomförande av koncerngemensamma utbildningar, främst med inriktning mot koncernens ledare.

Läs mer...

Materialförsörjningschef sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu en enhetschef till materialförsörjningen som kan leda arbetet med att effektivisera och utveckla vår verksamhet. Som materialförsörjningschef inom affärsområde spårvagn kommer du att leda, planera och utveckla den dagliga driften av enheten mot gemensamt uppsatta mål.

Läs mer...

Arbetsmiljösamordnare sökes av Göteborgs Spårvägar

Som Arbetsmiljösamordnare kommer du att ansvara för att driva, utveckla och följa upp arbetsmiljöarbetet inom koncernen. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt mot verksamheterna och informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar och säkerställer att krav gällande arbetsmiljö implementeras i processer och anvisningar.

Läs mer...