Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Vagnselektriker sökes av Göteborgs Spårvägar

I Driftverkstaden Majorna utförs planerat underhåll, kilometerbundna översyner och reparationer på spårvagnar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av service, underhåll, felsökning, reparationer och komponentbyten på spårvagnar.

Läs mer...

Vagnsmekaniker skift sökes av Göteborgs Spårvägar

Till driftverkstaden Rantorget söker vi en mekaniker med goda kunskaper i mekanik. Du kommer att arbeta med service, underhåll, felsökning, översyn, reparationer och komponentbyte på spårvagnar.

Läs mer...

Servicearbetare (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

Till Depå Majorna och Rantorget söker vi nu timanställda servicearbetare. Du kommer att arbeta under sommaren, och för rätt personer finns det mycket goda möjligheter till fortsatt arbete.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Drift och underhållsarbetare sökes av Göteborgs Spårvägar

Trafikantservice är en del av koncernen Göteborgs Spårvägar och bildades år 1994, vi erbjuder service inom kollektivtrafikområdet i syfte att underlätta resandet, öka trafikintäkterna och bidra till en ökad trivsel och trygghet. Trafikantservice innefattas av 7 enheter med olika uppdrag.

Läs mer...

Informatörer sökes av Göteborgs Spårvägar

Trafikantservice är en del av koncernen Göteborgs Spårvägar och bildades år 1994, vi erbjuder service inom kollektivtrafikområdet i syfte att underlätta resandet, öka trafikintäkterna och bidra till en ökad trivsel och trygghet. Många av verksamheterna har funnits ända sedan den tid då GS var trafikhuvudman i Göteborg.

Läs mer...

Projektingenjör / projektledare sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är ett Affärsområde inom ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårvägsanläggningen i Göteborg och Mölndal.

Läs mer...

Ingenjör maskin / mekanik sökes av Göteborgs Spårvägar

Teknik & utvecklingsavdelningen inom Göteborgs Spårvägar söker dig som har några års erfarenhet som ingenjör inom maskin/mekanik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från transportbranschen t.

Läs mer...